Ingredient de Febrer: L'espàrrec

#Verduras, hortalizas y ensaladas 08 febrero 2021


Avui parlarem d'un producte fantàstic, com son els espàrrecs...



  • Ideal per incloure en dietes d'aprimament, degut al baix contingut en calories i alt contingut en fibra.

  • Destaca per l'aport de minerals com el magnesi, fòsfor, calci i potasi.

  • Té una gran quantitat de vitamines, sobretot A, B1, B2, B6, C i E.

  • Propietats antioxidants, diurètiques i laxants.

  • Com veieu, una joia nutricional carregada de beneficis. 

  • Dins la cuina, es un producte molt versàtil, a la planxa, al vapor, en crema, gratinats, en tagliatelle, en amanida, ...


Jo avui us proposo la Frittata d'espàrrecs i xampinyons, acompanyat d'una amanida, un sopar complert i molt saludable!



Us deixo l'enllaç de la recepta: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r10448


Si us ha agradat el post, no us oblideu de posar un like!