Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

Pa de Sant Jordi

21 abril 2021
21 abril 2021

El divendres es Sant Jordi, dia de la rosa i del llibre, símbol de la cultura i l'amor!


La festa de Sant JOrdi, la celebrem el dia 23 d'abril, que es el dia en que va morir el cavaller Jordi l'any 303. És un dia que sortim al carrer a buscar el millor llibre i la millor rosa, per regalar a pares, mares, germans/es, parella, fills, amics...


Aquest any la pandèmia ens tornarà a marcar limitacions en aquesta festa, però no per això deixarem de fer tradicions com el pa de Sant Jordi. 


Així que us adjunto un petit vídeo de l'elaboració d'aquest pa, que en aquest cas, es una recepta que va fer en Marc Ribas en un programa del Cuines del forner Eduard Crespo, que he adaptat al Thermomix® :
He fet uns petits canvis com la farina del pa de nous, ja que jo he posat farina de força i farina fluixa, i l'Eduard Crespo, posa d'espelta.


Espero que aquest vídeo us ajudi a fer-vos venir ganes de fer la recepta, perquè us haig de dir, que esta boníssima!


Si t'ha agradat, i creus que pot ajudar a mes gent, comparteix amb el teu entorn.


Feliç diada de Sant Jordi!!

Solicita demostración