PANELLETS

#Postres y dulces 26 octubre 2017


S'acosta la castanyada!


El proper dia 31 d'octubre, celebrem la festa de castanyada... On hi participen els moniatos, les castanyes, els panellets i el moscatell. Si sou amants dels panellets, ja sabeu que comprats a una bona pastisseria, les nostres butxaques queden ressentides... Així que si teniu un Thermomix® a casa, ja no tenim problemes!!


Per a mi fer panellets, és tota una tradició, en faig per tota la família! I a mes, m'agrada comprar bon producte a botigues petites de confiança. Fer-los a casa, ens permet passar una estona a la cuina, que els nens participin, saber el que mengem i sobretot, la satisfacció que et quedin macos i bons...


Així que us convido a gaudir de l'experiència de fer-los i de menjar-los. I com ja sabeu, a mi m'agrada maridar sempre els plats amb un bon vi, o cava, i en aquest cas, us recomano un cava dolç de l'Albet i Noya dolç de postres.


Jo diumenge prepararé uns 5-6 kg de panellets, estaré molt enfeinada!


Se acerca la castañada!!


El próximo día 31 de octubre, celebramos la fiesta de la castañada... Donde participan los boniatos, las castañas, los panellets i el moscatel. Si sois amantes de los panellets, ya sabéis que comprados en una buena pastelería, nuestros bolsillos quedan resentidos... Así que si tenéis un Thermomix® en casa, ya no tenemos problemas!!


Para mi hacer panellets, es toda una tradición, hago para toda la familia! I además, me gusta comprar buen producto en tiendas pequeñas de confianza. Hacerlos en casa, nos permite pasar un buen rato en la cocina, que los niños participen, saber que comemos y sobretodo, la satisfacción que te queden bonitos y buenos...


Así que os invito a gozar de la experiencia de hacerlos y comeros. Y como ya sabéis, a mi me gusta maridar siempre los platos con un buen vino, o cava, y en este caso, os recomiendo un cava dulce de Albet y Noya dulce de postres.


Yo domingo prepararé unos 5-6 kg de panellets, estaré muy liada!!
Vanessa Sedas


Agent oficial Thermomix®