PASSA-HO BE AMB ELS TEUS AMICS I GUANYA PREMIS

#Noticias Blog 20 abril 2018


Et proposo passar una bona estona amb els teus 3 millors amics... Només has de pensar quin paper farà cadascun d'ells en el joc de rol que tinc preparat.


Gaudeix de l'experiència, cuinant, compartint moments únics, amb riures, secrets i degustant...


A mes a mes de passar una bona estona, tots aquells que desde el 16 d'abril fins el 13 de maig gaudeixin de l'experiència del SHOW COOKING entraran a un sorteig amb les següents bases:


1. Realitzar un SHOW COOKING a casa.


2. Durant la celebració, s'hauran de fer una foto amb el seu agent comercial, on tots hauran de portar el devantal o la jaquetilla i el pin identificatiu de cada personatge. Haurà d'apareixer com a mínim un participant i l'agent comercial.3. Pujar la foto a la pàgina oficial de Thermomix® Spain en Facebook, Twitter o Instagram. És imprescindible utilitzar el hashtag #ShowCookingThermomix® i que el perfil usat tingui el mode obert (mode privat no pot participar)


Totes les fotos pujades amb el hashtag #ShowCookingThermomix® en perfils amb compte obert, es recolliran automàticament. Cada setmana, el jurat seleccionarà 5 guanyadors en funció de la simpatía i originalitat de la foto. Les fotos guanyadores, apareixeran a la pestanya habilitada per el concurs a la pàgina oficial de Thermomix® Spain en Facebook. 


Els clients guanyadors del concurs, seràn premiats amb un pack de:


- Càmera de fotos


- Segon got complert


- Llibre Chocolate


- Pack utensilis Soligen


Així que us animo a buscar un forat a l'agenda, i a pensar a convidar els teus millors amics! Passar-ho be amb Thermomix® té premi!


Vanessa Sedas


Agent oficial Thermomix®