Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

PIZZES PER A TOTS ELS GUSTOS

30 agosto 2021
30 agosto 2021A qui no li ve de gust una pizza?


La versió fàcil es anar al supermercat i comprar una masa de pizza, o una pizza fresca o congelada ja feta... Emportant-nos també tots els colorants i conservants que porten... Altre cosa que ens agrada també fer, es trucar a la pizzería mes propera perquè ens acostin a casa la nostra pizza preferida, aquestes sense conservants ni colorants, però amb repercusió econòmica per a la nostre butxaca. 
Amb Thermomix® , podem fer-nos la nostra pizza preferida, i cadascú de casa personalizar-la al seu gust.   • Amb cervesa i sense llevat

  • Vegetariana / Vegana

  • Amb bases diferents, com bróquil o coliflor

  • Amb formatge o sense

  • ...


Altre cosa que a mi m'agrada fer, es deixar-les estirades entre dos papers vegetals, i doblegar-les, així les puc congelar i tenir-les apunt per quan em vingui de gust.


Us deixo l'enllaç del meu perfil de Instagram, a on podràs veure el directe que vaig fer de pizzes, i a on et demostro, quin estalvi econòmic tens nomès fent la massa basica.


Vídeo complert


Si ho has trobat interessant, no t'oblidis de donar-me un like i compartir-ho amb el teu entorn, perquè tambe els pugui ajudar!


I no et quedis sense saber, que fins el dia 6 de setembre, tenim aquesta fantàstica edició… Porta Italia a la teva taula!! 
 

Solicita demostración