Punts de Sucre amb Thermomix®

#Técnicas básicas 18 febrero 2021




El TM6 ens permet deixar enrere la paella, allò de posar-la al foc amb el sucre, l'aigua i la llimona, i anar donant voltes fins aconseguir el color dessitjat...


Ara es tot molt mes fàcil, amb la plataforma www.cookidoo.es ja que simplement posant la paraula "caramelo" podem trobar:



  • Caramelo liquido oscuro

  • Carmelos de Toffee

  • Salsa de Caramelo

  • Bizcocho de caramelo salado

  • Palomitas de caramelo

  • Panal de caramelo

  • ...


Quan utilitzem aquesta funció del punt de sucre:



El Thermomix® TM6 es programa sol, depenent de la recepta seleccionada, i mou o para les ganivetes en funció del resultat seleccionat. 


És molt important respectar les mides dels ingredients demanats. En el cas de la mantega, en un únic tros i conservat a la nevera fins el moment d'utilitzar, i posar en marxa ràpidament el Thermomix® , un cop hem posat els ingredients a dins. Mai havia estat tant fàcil fer un caramel o salsa de caramel...


Un cop el tinguem fet, el podem conservar en un pot hermètic en el rebost, a temperatura ambient, i preferiblement en un lloc fosc. 


En aquest cas, jo avui he fet el caramel líquid fosc, que el tindré guardat per:



  • Flams

  • Regar per sobre un gelat

  • Tarta tatín

  • Pollo amb ametlles

  • Broquetes de pollo i pinya amb cuscús

  • ...


Espero que aquest post us ajudi a animar-vos a fer el caramel líquid, recordeu, que nomès es exclusiu per TM6!!


Podeu trobar la recepta a seguir a: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r506115


Si us ha agradat, recorda posar un like!!