REPTE DIA 1: VICHYSSOISE

#Sopas y cremas 28 febrero 2021



Bon diumenge!! 


Ahir vaig llançar el vídeo del REPTE DIA 1, que en aquest cas, va ser una Vichyssoise...


Quins fons de nevera he utilitzat?



  • Porro ofegat (200 gr)

  • Concentrat de caldo de pollastre (1 culleradeta)

  • Patates al vapor (Aprofitat de la cocció de salsa de tomàquet) (250-300 gr)


Per fer una Vichyssoise en un plis plas, nomès has d'obrir la nevera, treure els ingredients citats, posar en marxa el Thermomix® :



  1. Posar en el got el porro ofegat, les patates, 600 gr d'aigua, el concentrat de caldo de pollastre i un polssim de pebre blanca. Programar 5 minuts a 100 graus i velocitat 1

  2. Afegir 200 gr de nata de cuinar o llet ideal si li voleu rebaixar la quantitat de greix. Programar 3 minuts a 90 graus i velocitat 1.

  3. Procedir al triturat, programar 1 minut a velocitat progressiva 5-10.

  4. Sevir i acompanyar si voleu amb uns picatostes o bé amb una mica de ceba fregida deshidratada. 


Una molt bona recepta de primer plat, que la tindràs feta al moment en un plis plas aprofitant els fons de nevera. 


Podeu veure el vídeo de la recepta a:


Facebook: Vanessa Sedas


Instagram: Vanescooking


Si t'ha agradat i creus que a altres persones els pot ajudar, comparteix el blog, i no t'oblidis de posar un like!