Repte dia 11: Crestes de Tonyina Express
#Aperitivos, entrantes y tapas 09 marzo 2021
Bon dimarts!!
Ahir em va venir de gust unes Crestes de Tonyina, així que vaig obrir la Nevera, i vaig agafar:
- Ceba Caramelitzada
- Salsa de Tomàquet
- Tonyina
- Ous
Amb els ous, vaig fer servir la Funció de Cocció d’ous, exclusiva del TM6 i els he fet durs.
Si teniu models anteriors, teniu en cuina guiada la recepta “cocció d’ous” que es couen al Vapor amb 400 gr d’aigua en el cestillo.
Passos a seguir:
1. Posar en el got, 200 gr de Tonyina, 3 ous durs, 2 cullerades de ceba caramelitzada i 4 cullerades de salsa de tomàquet. Trossejar 4 segons a velocitat 4
2. Omplir les obleas ( jo he utilitzat les Buitoni ) van 16 ud per paquets. Segellar bé com ensenyo en el vídeo. Posar en el forn pre-escalfat a 200 graus 15-20 minuts.
Acompanyades d’una amanida tenim un àpat arreglat i molt correcte.
Us deixo vídeo perquè pogueu seguir-les més fàcilment!
Si t’ha estat útil i t’ha agradat, comparteix amb el teu entorn... I no t’oblidis de donar-me un like!