Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

Repte dia 17: Xanfaina Express

15 marzo 2021
15 marzo 2021
Categoría:Bon dilluns!


Continuem amb el repte de 21 dies de receptes ràpides i fàcils amb fons de nevera:


Quantes vegades una Xanfaina ens ha salvat un plat?  • Arròs amb verdures

  • Fideuà amb  verdures

  • Ous amb Xanfaina

  • Pollastre amb Xanfaina

  • ...


A més, amb la Xanfaina, aportem una gran quantitat de verdures en una sola recepta... I si tens nens petits a casa i un Thermomix® , li podràs donar la textura que mes els hi agradi.


Us deixo un vídeo de com utilitzar els fons de Nevera per fer una Xanfaina Express, que en aquest cas, he utilizat d'acompanyament d'un bistec i un ou cuit a baixa temperatura. 


Vïdeo: 


Si no tens fons de Nevera preparats, sempre pots fer la recepta classica de www.cookidoo.es:


 https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55683


Comparteix la recepta amb la gent del teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like!

Solicita demostración