Repte dia 2: Carbassons i xampinyons farcits amb Ceba Caramelitzada i formatge

#Aperitivos, entrantes y tapas 01 marzo 2021



Bon dilluns!


Encetem la setmana amb una recepta que ni tant sols hem de cuinar, si hem fet la previsió previament de d'optimitzar el vapor en el temps de cocció d'altres receptes...


Jo quan Haig de fer coccions de mes de 15-20 minuts, miro que puc coure al vapor per aprofitar el màxim la cocció... En aquest cas, mentre feia la salsa de tomàquet, vaig modificar a funció Varoma i vaig posar, patates a daus en (recipiente Varoma) i flameres amb 30 gr d'arròs i 50 gr d'aigua tapades amb paper de plata i carbassons I xampinyons per farcir del revés, perquè l'aigua del vapor no es quedi a dins (safata Varoma).


Això em permet tenir aquests altres fons de nevera per poder seguir generan receptes sense feina...


Simplement omplir els xampinyons i els carbassons amb ceba caramelitzada, escalfar-los una mica en el microones i posar-hi a sobre el formatge de cabra.  A mi m'agrada posar-hi una mica de sucre i amb el bufador torrar-ho una mica. 


Altre opció, es omplir-los de ceba caramelitzada, posar-hi el formatge i gratinar-ho una mica al forn.


Aconseguireu un primer plat fantàstic, encara que sigui entre setmana i sense feina. 


Poder seguir els meus vídeos amb les receptes a:


Facebook: Vanessa Sedas


Instagram: Vanescooking


Si us ha agradat, compartiu amb la gent del vostre entorn i no us oblideu de donar-me un like!