REPTE DIA 3: PÈSSOLS AMB PERNIL I SUQUET

#Aperitivos, entrantes y tapas 02 marzo 2021



Bon dimarts!! 


Ara es la millor època de l’any per menjar pèsols frescos... el divendres vaig anar al mercat, i tenien unes tarrinetes que no em vaig poder resistir... Hi ha dies que menjo jo sola a casa, i em dono el gust igualment, ja que Thermomix® em permet cuinar per 1, 2, 4, 6, ... 


Així que obro nevera i agafo:



  • Salsa de tomàquet

  • Ceba caramelitzada

  • Concentrat caldo pollastre


Poso en marxa el Thermomix® :



  1. Poso en el got 50 gr de dauets de pernil ibèric, programo 1 minut 30 segons - 120 graus - vel. 1

  2. Afegeixo 30 gr ceba caramelitzada, 30 gr salsa de tomàquet, 25 gr vi ranci, i programo 2 min - funció Varoma - vel. 1 (sense cubilet)

  3. Afegeixo 180-200 gr pèssols, 200 gr aigua, 1/2 culleradeta de concentrat de caldo de pollastre i programo 17 min - 100 graus - vel 1 i gir invers.

  4. Treiem el cubilet i posem en castillo a la tapa i programem 3 min - Varoma - vel 1 gir invers per reduïr la salsa. Ja podem servir.


Una recepta súper fàcil que amb els fons de nevera la tendrás feta en un plis-plas, i que gaudiràs d'un gust brutal en la millor època de l'any dels pèssols.


Comparteix amb la gent del teu entorn si t'ha agrat i no t'oblidis de donar-me un like!