REPTE DIA 5: CREMA DE VERDURES VARIADES

#Sopas y cremas 04 marzo 2021



Bon dijous! 


Per aquells dies que no t'has organitzat i no tens un primer plat, o bé tens uns restos de verdures fresques a la nevera que estàn en aquell punt de gastar-les ja!


Quins fons de nevera necessitem:



  • Ceba caramelitzada

  • Carbassó daurat

  • Verdures ofegades

  • Pastanaga daurada

  • Porro ofegat

  • Concentrat caldo de pollastre


Aquí si que dependràn les quantitats Dels plats que vulguis fer...


Recepta per 6 raccions:



  1. Posar les verdures fresques que vulguis, trossejar 5 seg - vel 5. Així aconseguiràs que quedin mes petites i es couran molt ràpid...

  2. Afegir pastanaga daurada, carbassó daurat, verdures ofegades (ceba i pastanaga), porro oferta, ceba caramelitzada, cobrir les verdures d'aigua i una culleradeta de concentrat de caldo de pollastre. Programar 15 min - 100 graus - vel. 1

  3. Triturar a velocitat progressiva 5-10 i servir.


Podreu gaudir d'una crema ràpida súper gustosa en un plis plas. Si voleu fer-la mes suau, li podeu avenir abans de triturar un parell de formatgets o bé un raig de nata per cuinar. 


Si us ha agradat, compartiu amb la gent del vostre entorn, i no us oblideu de donar-me un like!