Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

Repte dia 6: Fideuà

05 marzo 2021
05 marzo 2021
Categoría:



Bon divendres!


Cuinar amb Thermomix® una Fideuà, es molt fàcil, però si tens els fons de nevera adecuats, encara ho es molt mes...


A la plataforma www.cookidoo.es tenim un munt de receptes de Fideuà, com per exemple:



  • Fideuà amb carn

  • Fideuà de marisc del senyoret (tot peladet)

  • Fideuà de pollastre amb llagostins

  • Fideuà de verdures

  • ...


En aquest cas, la recepta que faig al meu gust, necessitem els següents fons de nevera:



  • All i ceba Daurat

  • Ceba Caramelitzada

  • Salsa de Tomàquet

  • Fumet de peix

  • Concentrat de caldo de Peix


Els passos a seguir:



  1. Posar al got, 10 gr d'oli d'oliva, 25 gr d'all i ceba Daurada, 25 gr de Ceba Caramelitzada, 50-60 gr de salsa de tomàquet. Programar 4 min / 120º / vel 1

  2. Afegir un brins de safrà i programar 1 min / 120º / vel 1

  3. Afegir 400 gr de sèpia i calamar (truquillo: la melsa de la sèpia bruta li dona molt bon gust) Programar 5 min / 120º / vel cullera / gir invers.

  4. Afegir 1 culleradeta de pebre vermell dolç i programar 3 min / 120º / vel cullera / gir invers.

  5. Afegir 800 gr de fumet de Peix, 1 culleradeta de concentrat de caldo de Peix i programar 15 min / 100º / vel cullera / gir invers

  6. Afegir 370-400 gr de fideus rossejats previament a la paella i programar 6 min / 100º / vel cullera / gir invers. ( pre-escalfar el forna a 250º )

  7. Abocar a la paella amb el marisc al gust i fornejar 5 minuts a 250º. Deixar reposar 5 minuts apans de servir.


Us deixo un petit vídeo perquè us sigui més fàcil de seguir la recepta: 




Aquesta fideuà la pots maridar amb un vi blanc verdejo, i cantaran els àngels mentre la degustes.


Si t'ha agradat comparteix amb el teu entorn i no t'oblidis de donar-me un like!

Solicita demostración
05 marzo 2021