Repte dia12: Pit de Pollastre en Escabetx de Taronja

#Carnes y aves 10 marzo 2021



Bon dimecres! 


Si encara no us heu decidit a fer la recepta proposada de Pit de Pollastre en Escabetx de Taronja, després de llegir aquest post, passareu a buscar els ingredients necessaris per fer-la.


L'escabetx, es un mètode de conservació d'aliments en vinagre, estaría dins de les operacions denominades en cuina com a marinat. La técnica consisteix básicamente en el precuinat o cuitat mitjançant un caldo de vinagre, oli, vi, llorer i pebre en gra.


A la plataforma www.cookidoo.es tenia moltes receptes d'escabetx, com per exemple:



  • Escabetx d'alberginia

  • Calamars en escabetx vermell

  • Guatlles en escabetx de ceps

  • Sardines en escabetx

  • ...


La que jo us proposo avui, es una recepta, que si utilitzeu els fons de nevera potenciareu el gust, i un cop hagi macerat les 8 hores, uș la podreu manjar tèbia, o calenta. He fet la meitat de la recepta.


En aquest cas, els fons de nevera que necessitem, son:



  • Porro ofegat

  • Ceba ofegada

  • Pastanaga Daurada


Si no tens fons de nevera, que t'ajudarà a retallar temps, pots seguir la recepta en cuina guiada en el següent enllaç:


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r536191


I us adjunto el vídeo perquè us sigui més fàcil seguir la recepta:




Encara ets a temps d'anar a buscar a els ingredients que necessites, posar-la a fer i demà poder gaudir d'aquest fantàstic plat.


Comparteix el post amb la gent del teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like.