SORPRENENT PIZZA NERO DI SEPIA
#Masas, panes y repostería 14 mayo 2018
Estàs cansat/da de fer sempre el mateix quan tens convidats a casa?
Doncs avui et proposo una sorprenent Pizza Nero di Sepia amb pesto d'ametlles que deixarà als teus convidats amb la boca oberta!
Ingredients fàcils de trobar, ideia original, i súper ràpida de preparar amb el teu Thermomix® , només necessites els següents ingredients:
MASSA:
190 gr. aigua 1 sobre de tinta de calamar
15 gr. llevat fresc premsat 2-3n cullerades d'oli d'oliva verge extra
300 gr. farina de força 1/2 culleradeta de sal
60-80 gr. formatge en crema 250-300 gr. formatge gallec (tipus Arzúa-Ulloa) llescat
250-300 gr. pop cuit a rondanxes 150 gr. tomàquets cherry tallats per la meitat
PESTO D'AMETLLES
40 gr. formatge parmesà 30 gr. ametlles crues sense pell
1 all (petit) 15-20 gr. alfàbrega
60-80 gr. oli d'oliva verge 1 polsim de sal
PREPARACIÓ:
1- Pre-escalfar el forn a màxima temperatura (aprox. 250º)
2. Posar l'aigua, la tinta i el llevat al got i escalfar 1 min / 37º / vel 2. De mentres, pintar una safata de forn amb 2-3 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
3. Afegir al got la farina i la sal i amassar 1 min / vel. espiga. Retirar la massa del got i formar una bola.
4. Amb un rodillo, estirar la massa formant un rectàngle d'aprox. 30x40 cm i col.locar-la en la safata pintada d'oli. Untar per tota la superfície el formatge crema i repartir el formatge gallec, afegir el pop i els tomàquets cherry. Reservar.
5. Posar en el got el parmesà i ratllar 5 seg / vel. 10.
6. Afegir les ametlles, l'all, l'alfàbrega, l'oli i la sal i triturar 10 seg / vel. 7. Repartir el pesto per sobre la pizza.
7. Fornejar durant uns 15 minuts a màxima temperatura (aprox. 250º). Retirar del forn i servir inmediatament.
Us garantitzo que el resultat es genial, i menjareu pizza d'una manera ben original i divertida que despertarà els vostres sentits.
Bon profit i a gaudir de l'experiència.
Vanessa Sedas
Agent oficial Thermomix® .
Recepta: Col.lecció Clases Temáticas Mundo Thermomix®