TALLER GLUTEN FREE

#Noticias Blog 08 marzo 2021


Malauradament cada vega hi ha mes persones que tenen intol·lerancia al gluten... 


Es una enfermetat del sistema inmune, que el gluten els fa mal al intestí prim, com diarreas i dolor abdominal i la sensació psicològica d'irritació o depresió.


La poteïna del gluten, es present a:



  • Kamut

  • Búlgur

  • Blat

  • Avena

  • Ordi

  • Sègol

  • Espelta

  • ...


Quin tipus d'aliments poden fer servir per fer masses i postres?



  • Blat de moro

  • Arròs

  • Mill

  • Blat Sarraí

  • Fajol

  • Quinoa

  • Farina Garrofa

  • Tapioca

  • Patata

  • Fruits secs en cru...


És per això que el próxim dissabte 13 de Març hem preparat una classe per ajudar-vos a treballar les masses, que tant costa amb segons quines farines...


Per tant, si ets celíac, o simplement estàs pensant en reduïr el gluten, aquesta es la classe que necessites. 


Si vols assistir-hi, simplement avisa'm i et reservo plaça!