¿TE CONSIDERAS FOODIE? / ET CONSIDERES FOODIE?

#Técnicas básicas 09 abril 2021



¿Te consideras Foodie?


Yo me declaro Foodie incondicional!


Gran amante de la cocina y la bebida, me gusta cocinarlo y comerlo, y si, soy de la que cuando voy a un restaurante no puedo evitar fotografiar todos los platos... Será porque es mi vocación frustrada.


Así que con mi Thermomix® , lo tengo todo en uno, cocina de diario, postres, masas, elaboraciones de estrella Michellin... 


Os enseño como de un resto de parmentier "emulsión de patata y pulpo" (podéis ver en post anterior como hago el parmentier...) y  un sifón, convertimos el mismo plato en un plato mas creativo. 


Ver vídeo:




Que me dices, tu eres de los míos? 


Comparte el post con esos amigos que crees que son Foodie como yo!


******************




Et consideres Foodie?


Jo em declaro Foodie incondicional!


Gran amant de la cuina i la beguda, m'agrada cuinar-ho i menjar-ho, i si, sóc de les que quan vaig de restaurant, no puc evitar fotografiar tots els plats... Serà perquè es la meva vocació frustrada. 


Així que amb el meu Thermomix® , ho tinc tot en un, cuina de diari, postres, masses, elaboracions estrella Michellin...


Us ensenyo com d'unes restes de parmentier "emulsión de patata y pulpo" (podeu veure en un post anterior com faig el parmentier...) i un sifó, convertim el mateix plat en un plat més creatiu.


Teniu vídeo mes amunt. 


Què me'n dius, tu ets dels meus?


Comparteix el post amb amics que consideris Foodie com jo!