TURRÓ DE XOCOLATA AMB "QUICOS" I SAL

#Navidad 22 noviembre 2017




D'aquí poc menys d'un mes, el Nadal ja serà aquí, així que continuem practicant els nostres turrons per quedar com a grans pastissers davant dels nostres convidats i familiars!


Avui us proposo un turró de xocolata amb Quicos i sal, per els mes llaminers!!


En menos de un mes, la Navidad ya estará aquí, así que continuamos practicando nuestros turrones para quedar como grandes pasteleros delante de nuestros invitados y familiares...


Hoy os propongo un turrón de chocolate con quicos y sal, para los mas dulzones.


INGREDIENTS PER 2 TURRONS:


300 gr. xocolata amb lleet


250 gr. xocolata fondant (tipus Nestlé postres®)


80 - 90 gr. llard de porc


100 gr. quicos


Cobertura:


150 gr. xocolata fondant (tipus Nestlé postres®)


100 gr. xocolata negre 80% cacau


PREPARACIÓ:


1. Posem al got les dues xocolates i programem 10 segons a velocitat progressiva 5-10. Amb l'ajuda de l'espàtula, baixem les restes que han quedat a les parets.


2. Afegim el llard de porc i programem 6 minuts a 50º i velocitat 2. Mirem si ha quedat tot fos, si no es així, programem 2 minuts mes.


3. Afegim els quicos i programem 10 segons a velocitat 3. Si convé acabem de barrejar-ho amb l'espàtula.


4. Omplim 2 motllos per turrons, previament forrats amb paper de forn. Deixem refredar i posem a la nevera.


COBERTURA:


5. Posem al got la xocolata per la cobertura a trossos, Programem 10 segons a velocitat progressiva 5-10. 


6. Afegim 30 gr. de mantega i programem 6 minuts a 50º i velocitat 2.  Posem els turrons a sobre d'una safata de rejilla i reguem amb la cobertura. Posem a sobre quicos i uns polsims de sal tipus Maldon® i a llepar-se els dits


Vanessa Sedas 


Agent oficial Thermomix®