Una bona Picada
#Técnicas básicas 27 marzo 2021
Tenir una bona picada de fons de nevera, per a mi, és bàsic... Ja que és el condiment habitual i indispensable en la cuina catalana, com diu la dita "Una bona picada és el tot d’una cuinada".
La seva finalitat, és espessir un suc, de lligar-lo, de donar-li gust i aroma és un dels punts bàsics que arrodoneixen un bon àpat. Hi ha diferents tipus de picada, però la que jo tinc sempre a casa es:
- 4 Nyores desgranades
- 50 gr Ametlles torrades pelades
- 50 gr Avellanes torrades pelades
- 4-5 nous
- 1 grapadet de pinyons
- 2 grans d'all
Us deixo un petit vídeo perquè pugueu seguir-la mes fàcilment:
En quines receptes pots posar-hi la picada?
- Suquets de peix
- Guisats (Carn, Peix, Llegums, Verdures, ...)
- Fideuà
- ...
Aposta per tenir una bona picada i els teus plats seràn una delícia!
Si t'ha adjudat, comparteix amb el teu entorn i no t'oblidis de donar-me un like!