Una bona Picada

#Técnicas básicas 27 marzo 2021



Tenir una bona picada de fons de nevera, per a mi, és bàsic... Ja que és el condiment habitual i indispensable en la cuina catalana, com diu la dita "Una bona picada és el tot d’una cuinada".


La seva finalitat, és espessir un suc, de lligar-lo, de donar-li gust i aroma és un dels punts bàsics que arrodoneixen un bon àpat. Hi ha diferents tipus de picada, però la que jo tinc sempre a casa es:



  • 4 Nyores desgranades

  • 50 gr Ametlles torrades pelades

  • 50 gr Avellanes torrades pelades

  • 4-5 nous

  • 1 grapadet de pinyons

  • 2 grans d'all


Us deixo un petit vídeo perquè pugueu seguir-la mes fàcilment:




En quines receptes pots posar-hi la picada?



  • Suquets de peix

  • Guisats (Carn, Peix, Llegums, Verdures, ...)

  • Fideuà

  • ...


Aposta per tenir una bona picada i els teus plats seràn una delícia!


Si t'ha adjudat, comparteix amb el teu entorn i no t'oblidis de donar-me un like!