Pescados y mariscos

Lubina con Verduras / Llobarro amb Verdures

#Pescados y mariscos 10 abril 2021

Lubina con Verduras / Llobarro amb Verdures

Por Vanessa Sedas Murciano | Mataró (Barcelona)

La Lubina, es un pescado que se encuentra en el mediterráneo, y en cocina es muy versátil...En nuestra plataforma www.cookidoo.es, podemos encontrar recetas:Al vaporA la salEn sopaEn ceviche o tiradito...Hoy os propongo una receta fácil, rápida...

#Pescados y mariscos 28 marzo 2021

CALAMARS ESTIL VANE

Por Vanessa Sedas Murciano | Mataró (Barcelona)

Aquesta es una recepta fantàstica quan tens poc temps i tens els fons de nevera bàsics...Ingredients necessàris: CalamarsSalsa de TomàquetCeba CaramelitzadaPicadaSal Pebre dolç vermellPebreConyacPosar-ho tot al got i programar 30 minuts. Ad...

CALAMARS ESTIL VANE
Repte dia 21: Sèpia guisada en 2 opcions

#Pescados y mariscos 19 marzo 2021

Repte dia 21: Sèpia guisada en 2 opcions

Por Vanessa Sedas Murciano | Mataró (Barcelona)

Bon divendres!Avui per ser l'últim dia del repte 21 dies amb fons de nevera, us proposo una recepta, que de la mateixa elaboració en podreu treure dos opcions...Primer de tot, i el més important, una sèpia de les "brutes" és la millor opció per fer a...

#Pescados y mariscos 19 febrero 2021

SABEM MES SOBRE L'ORADA

Por Vanessa Sedas Murciano | Mataró (Barcelona)

La Orada, es un ingredient molt veràtil que ens dóna molt de joc a la cuina...Es un peix blanc d'aigua salada, que habita agrupada amb altres orades en aigües poc profundes, d'entre 5 i 30 metres. És molt sensible a la fredor, fins el punt que pot mo...

SABEM MES SOBRE L'ORADA
LLOM DE RAP AMB ESFERIFICACIONS DE CREMA DE CARBASSA, XIPS DE PERNIL I SUC DE CARN

#Pescados y mariscos 05 diciembre 2017

LLOM DE RAP AMB ESFERIFICACIONS DE CREMA DE CARBASSA, XIPS DE PERNIL I SUC DE CARN

Por Vanessa Sedas Murciano | Mataró (Barcelona)

La meva passió es la cuina, i es per aquest motiu que gaudeixo tant anant a menjar a diferents tipus de restaurants, i trobar els ingredients amagats a cada plat, fixar-me en els muntatges, la barreja de gustos dins d'un mateix plat... Hi ha un...