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Thermomix® Barcelona Vic

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

________

Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

Soy Vanessa Sedas, agente comercial de Thermomix® desde hace 6 años, así que empresaria y madre de dos bombones, Èric y Ona.

Te invito a que me solicites una demostración sin ningún compromiso, para que puedas ver como Thermomix® y yo te podemos ayudar. Con un trato totalmente personalizado y en función de tus necesidades.

Además si consigo que te enamores del producto, disfrutaras de talleres, acompañamiento, ideas y muchos trucos para sacarle el máximo de partido.

Para mi Thermomix® no es solo un robot, sino que es una filosofía de vida, tiempo para ti y los tuyos, alimentación saludable, cocina a niveles "batch cooking", ahorro de dinero y calidad de vida. 

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Sóc la Vanessa Sedas, agent comercial de Thermomix® des de fa 6 anys, així que, empresaria i mare de dos bombons, l'Èric i l'Ona.

Et convido a que em demanis una demostració sense cap compromís, perquè puguis veure com Thermomix® i jo et podem ajudar. Amb un tracte totalment personalitzat i en funció de les teves necessitats.

A més a més si aconsegueixo que t'enamoris del producte, gaudiràs de tallers, acompanyament, idees i molts trucs per treure el màxim de profit.

Per a mi, Thermomix® no es només un robot, si no que es una filosofía de vida, temps per a tu i els teus, alimentació saludable, cuina a nivells "batch cooking", estalvi de diners i qualitat de vida. 

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Cocción al Vacío / Cocció al buit

11 April 2021
11 April 2021
Categoría:



Hoy os voy a hablar de la cocción al Vacío...


En el año 1974, Georges Pralus tiene la idea. Entre 1974 y 1980, desarrolló mas de 600 recetas de cocción "sous vide", donde estudió y controló este tipo de cocción.


Los cocineros a destacar que han utilizado y experimentado esta técnica, son Joan Roca y Salvador Brugués (El Celler de Can Roca) que investigaron la técnica, y dieron un gran paso en la invención de nueva maquinaria como es el Roner (Joan Roca y Narcís Caner), este aparato, permite controlar la temperatura exacta de la cocción.


Con el TM6, Thermomix® lanzó al mercado la función "Al Vacío" que nos permite poder hacer este tipo de cocciones en casa, con resultados excelentes. 


Como gran seguidora de Salvador Brugués, utilizo los tiempos de cocción del libro COCINA CON JOAN ROCA A BAJA TEMPERATURA, ya que con el modelo anterior TM5 ya hice los primeros pinitos...


La receta que propongo, son unos espárragos, aunque os animo a que os dejéis enamorar de esta técnica, que consigue unos resultados perfectos, un gusto inmejorable y además nos conserva genial las propiedades.


Os dejo un pequeño vídeo de como realizarlo:




Si te ha gustado, comparte con tu entorno, y no te olvides de darme un like!


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Avui us parlaré de la cocció al buit...


L'any 1974, Georges Pralus té la ideia. Entre 1974 i 1980, va desenvolupar mes de 600 receptes de cocció "sous vide", a on va estudiar i controlar aquest tipus de cocció.


Els cuiners a destacar que han utilitzat i experimentat aquesta técnica, són Joan Roca i Salvador Brugués ( El Celler de Can Roca ) que van investigar la tècnica, i van donar un gran pas en la invenció de la nova màquinaria com es el Roner (Joan Roca i Narcís Caner) aquest aparell, permet controlar la temperatura exacta de la cocció.


Amb el TM6, Thermomix® va llançar al mercat la funció "Al Vacío" que ens permet poder fer aquest tipus de coccions a casa, amb resultats excel·lents. 


Com a gran seguidora de Salvador Brugués, utilitzo els teemps de cocció del llibre COCINA CON JOAN ROCA A BAJA TEMPERATURA, ja que amb el model anterior TM5 ja vaig fer els meus primers experiments...


La recepta que proposo, són uns espàrrecs, tot i que us animo a que us deixeu enamorar per aquesta tècnica, que aconsegueix uns resultats perfectes, un gust inmillorable i a més a més, conserva genial les propietats del producte. 


Si t'ha agradat i t'ha servit d'ajuda per saber mes d'aquesta tècnica, comparteix amb el teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like!

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11 April 2021
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