Blog de EVA SERRA MARGALL

CONCENTRAT DE CALDO VEGETAL

#Técnicas básicas 19 marzo 2020

CONCENTRAT DE CALDO VEGETAL

Por Eva Serra Margall | Mataró (Barcelona)

Hola Thermiomixers, avui us passo una recepta bàsica, imprescindible per tenir un fons de nevera molt útil .  És el concentrat de verdures per poder fer rapidament un caldo , donar gust a una salsa, una crema de verdures, condimentar arrossos, f...

CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT

#Sopas y cremas 06 junio 2019

CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT

Por Eva Serra Margall | Mataró (Barcelona)

Ingredients per a 2 persones :300gr de pastanagues tallades a trossos1 tros de gingebre (al vostre gust) 5 gr1 iogurt natural100 gr de glaçons 1 culleradeta de sal (al gust)500 gr d’aiguaOli d’oliva 2 cullerades de sèsam torratCebollí picat , per...