PIT DE POLLASTRE A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA DE SOJA

#Carnes y aves 29 julio 2020

L a cuina a baixa temperatura és un concepte nou a la cuina feta a casa, però fa temps que grans cuiners de tot el món utilitzen als seus menús aquest mètode de cocció . I és que els resultats son espectaculars, el gust i  la textura són exelents,  i el més important : els nutrients,  amb aquesta cocció no perdem els nutrients  que ens aporten els aliments .


Amb la Thermomix®   Tm6, tenim la  funció BAIXA TEMPERATURA,  específica per gaudir d'aquesta cocció suau i poder aprofitar els seus avantatges.  


per fer aquets plat necessitem el tapa gavinetes 


ingredients :
600 gr de pit de pollastre tallat a tires gruixudes envasat al buit repartit amb 2 bosses.


1800ml d'aigua


per la salsa 


50 gr de ceba a trossos


20 gr de mel


50 gr de salsa soja


40 gr d'oli d'oliva


15 gr de vinagre d'àrros 


Preparació : 


posem dins del got la ceba i trossegem 5 seg/vel 5. amb l'espàtula, baixem la ceba al fons del got , 


afegim la salsa de soja, la mel, l'oli d'oliva i el vinagre i programem 3 min / 100ºC/ vel 1 . reservem en un bol. aclarim el got


posem l'accessori tapa gavinetes dins del got, sobre les gavinetes  i 


 afegim l'aigua, programen 10  min / 70 ºC / vel cullera


posem dins de l'aigua el  pit de pollastre envessat al buit i programem 35min/65ºC/ vel cullera 


amb cura de no cremar -nos treiem el pit de pollastre del got  i de dins la bossa. servirm amb la salsa de soja reservada  i una amanida . més bó i saludable impossible!!