BATUT DE CHEESECAKE I MADUIXES
#Bebidas 16 mayo 2020
M'agrada fer batuts, m'encanten gaiabe tots , per que puc utilitzar el primer que trobo a la nevera o fruites que ja estan massa madures i no les vol ningú.
Puc fer la combinó que vull,.. amb més o menys calories, segons el moment. amb fruites i verdures, amb llet de vaca o beguda vegetal o iogurt o aigua o aigua de coco ...
Per aconsseguir un batut més cremós hi poso 1/2 plàtan o 1/2 alvocat o un iogurt.
si el vull més light i poso més quantitat de verdura i aigua.
Però avui us proposo un batut molt complert, amb iogurt i formatge cremós. Aquest no es un batut Detox.
És un batut per començar el dia amb energia, pot substituir l'esmozar perfectament perquè és molt complert, Indicat per nens , esportistes o per fer una llarga caminada o bicicletada.
ingredients per a 4 batuts
2 galetes
100 gr de maduixes
30 gr de xarop d'atzavara
400 gr de maduixes congelades
1 platan congelat
100 gr de formatge crémos
1 iogurt
150 gr de llet
50 gr de sucre
2 cullerades de ratlladura de llimona
1/4 de culleredeta de vainilla amb pols
unes fulles de menta
Preparació :
Posem la galeta al got i programem 5 seg/vel 5. reservem en un bol
fem un coulis de maduixa , posem dins del got 100gr de maduixes , el xarop d'atzavara i programem 6 min/100ºC/vel 2. i llavors programem 10 seg/vel 5. reservem en un bol a la nevera.
posem al got 400gr de maduixes,el plàtan, el formatge cremós, el iogurt, la llet, la ratlladura de llimona, el sucre, la vainilla i programem 1min30seg/vel 10.
Servim amb copa i decorem amb la galeta i el coulis de maduixa i una fulla de menta