BATUT DE CHEESECAKE I MADUIXES

#Bebidas 16 mayo 2020

M'agrada fer batuts, m'encanten gaiabe tots , per que puc utilitzar el primer que trobo a la nevera o fruites que ja estan massa madures i no les vol ningú.


Puc fer la combinó que vull,.. amb més o menys calories, segons el moment.  amb fruites i verdures, amb llet de vaca o  beguda vegetal o iogurt o aigua o aigua de coco ...


Per aconsseguir un batut més cremós hi poso 1/2 plàtan o 1/2 alvocat o un iogurt.


si el vull més light i poso més quantitat de verdura i aigua.


Però avui us proposo un batut molt complert, amb iogurt i formatge cremós. Aquest no es un batut Detox.


És un batut per començar el dia amb energia, pot substituir l'esmozar perfectament perquè és molt complert, Indicat per nens , esportistes o per fer una llarga caminada o bicicletada.


ingredients per a 4 batuts


2 galetes


100 gr  de maduixes


30 gr de xarop d'atzavara


400 gr de maduixes congelades


1 platan congelat


100 gr de formatge crémos


1 iogurt


150 gr de llet 


50 gr de sucre


2 cullerades de ratlladura de llimona


1/4 de culleredeta de vainilla amb pols


unes fulles de menta


Preparació :


Posem la galeta al got i programem  5 seg/vel 5. reservem en un bol


fem un coulis de maduixa , posem dins del got 100gr de maduixes , el xarop d'atzavara i programem 6 min/100ºC/vel 2. i llavors programem 10 seg/vel 5. reservem en un bol a la nevera.


posem al got  400gr de maduixes,el plàtan,  el formatge cremós, el iogurt, la llet, la ratlladura de llimona, el sucre, la vainilla i programem 1min30seg/vel 10.


Servim amb copa i decorem amb la galeta i el coulis de maduixa i una fulla de menta