BATUT VERD CVITAMINA C

#Bebidas 28 abril 2020

A la  primavera és un bon moment per prendre batuts, ens hidraten, ens refresquen i ens aporten nutrients indispensables. especialment els de color verd i amb un sabor lleugerament àcid, ens tonifiquen el fetge i ens ajuden a desintoxicar.


les possibilitats i combinacions són infinites, podem combinar fruites, verdures, especies, germinats, amb aigua o aigua de coco o llet o begudes vegetals..


a més , si fem un batut aprofitem tota la peça de fruita o verdura amb tota la seva fibra. 


Ingredients 


2 taronges pelades sense la part blanca


1/2 llimona pelada sense la part blanca


1/2 plàtan


1 grapat generós de fullesd'espinac


1 tosset (al vostre gust) de gingebre


150 gr de glaçons


200 gr de aigua o beguda vegetal de civada , o coco


Preperació :


posem dins el got les taronges, el platan, la llimona,el gingebre, els glaçons i triturem 1 min/ vel 10.


afegim l'aigua o beguda vegetal, podem afegir més o menys quantitat segons ens agradi un batut més liquid o mes sòlid.


el podem gaudir immediatament o guardar a la nevera 24 hores.