Thermomix® Mataro

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

<p>Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes <strong>flexivegetarianes</strong>, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.</p>

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

CONCENTRAT DE CALDO VEGETAL

19 marzo 2020
19 marzo 2020
Categoría:

Hola Thermiomixers, avui us passo una recepta bàsica, imprescindible per tenir un fons de nevera molt útil .  És el concentrat de verdures per poder fer rapidament un caldo , donar gust a una salsa, una crema de verdures, condimentar arrossos, fideuas.. és la versió casolanà de la pastilla de caldo que trobem al mercat .


En aquesta recepta , necessitem força quantitat de sal, no us espanteu, la sal és el conservant natural del concentrat. utilitzem una sal marina de qualitat , la recepta ens demana una sal gruixuda per que ens quedi perfecte, ho guardem en un pot de vidre i el podem tenir a la nevera durant 4 mesos. o bé podem congelar amb una glaçonera i ja tenim la dosi justa per un caldo .


ingredients 


50g formatge parmesà


200 gr d'api tallat a trossos


250 gr de pastanaga tallada a trosssos


100gr de ceba tallada a 2 trossos


100 gr de tomàquet a trossos


150 gr de carbassó  a trossos


1 dent d'all


50 gr de bolets frescos


1 fulla de llorer


6 branques d'herbes fresques o seques, alfàbrega, romaní.. 


4 branques de julivert


120gr de sal gruixuda


30 gr de vi blanc o aigua


1 cullerada d'oli d'oliva


Preparació 


Posar el formatge parmesà i programar 10seg /vel 10 . treure del got i reservar


posar dins del got les verdures, api, pastanaga, ceba, tomàquet, , l'all, els bolets, les herbes fresques, el julivert, i programar 10seg/vel 7.


afegir la sal gruixuda, el vi, l'olo, la fulla de llorer, tapar i posar el cistellet en lloc del cuibilet i programar 35min/varoma/vel 2.


treure la fulla de llorer, afegir el formatge , podar l tapa i el cubilet i triturar 1 min/vel 4-7. posar en un pot de vidre i guardar a la nevera.

Solicita demostración
19 marzo 2020