Thermomix® Mataro

Eva Serra (delagació Osona-vallès Oriental)

<p>Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes <strong>flexivegetarianes</strong>, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.</p>

Hola, en aquest blog hi pots trobar receptes flexivegetarianes, saludables i fàcils de practicar. Receptes amb molts aliments d'origen vegetal, que ens aporten vitamines, colors, diversitat de sabors...però també alguns aliments d'origen animal, en especial peix, d'aquesta manera tenim tots els nutrients necessaris assegurats.

CREMA FREDA D'ALVOCAT I ESPINACS

09 julio 2020
09 julio 2020
Categoría:

una recepta refrescant , rapida, saludable i bonissíma!!


amb la calor necesssitem hidratar-nos sovint, els plats freds i les begudes refrescants ens venen molt de gust. aquesta proposta, és refrescant i alhora ens aporta greixos de bona qualitat que ens donaran energia i minerals.


Ingredients :


1 alvocat petit


200  gr d'aigua freda


100 gr de glaçons


50 gr d'espinacs


20 gr de suc de llimona


1 cullerada petita de sal 


40 gr d'anacards crus previament remullats 3 hores


1 cullerada de julivert fresc picat per decorar


1 cullerada de sesam negre  torrat triturat per decorar


Preparació :


recordem deixar en remull el anards durant 3 hores aprox.


posem tots els ingredienst al got de la Thermomix® , menys el sesam i el julivert, que seran per decorar.


programem 1 min / vel 10


 posem amb bols individuals i decorem amb el sèsam i el julivert picat  i uns anacards crus.

Solicita demostración
09 julio 2020