CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT
#Sopas y cremas 06 junio 2019
Ingredients per a 2 persones :
300gr de pastanagues tallades a trossos
1 tros de gingebre (al vostre gust) 5 gr
1 iogurt natural
100 gr de glaçons
1 culleradeta de sal (al gust)
500 gr d’aigua
Oli d’oliva
2 cullerades de sèsam torrat
Cebollí picat , per decorar
Preparació :
Posar la pastanaga i el gingebre dins del got i l’aigua i la sal i programar 25min/100ºC/ vel 1 . passats aquests minuts, deixeu refredar una mica la crema, i tritureu 2min/ velocitat 5 -10 progressivament. Afegiu els glaçons, el iogurt i triturar 1 min/vel 5-10 progressivament. La deixem refredar a la nevera. decorar amb cebollí picat, el sèsam i un raig d’oli just abans de servir .
#thermomix vic
#receptessaludables amb Thermomix®
#verdures #sopes fredes estiu