MENÚ COMPLERT ; FÀCIL, RÀPID I SALUDABLE

#Cocción en varoma 25 septiembre 2020

Amb el varoma, fem coccions al vapor, un  estil de cocció molt  saludable i a més ens proporciona estalvi de temps i d'energia, és perfecte!!!! al mateix temps que cuinem dins del got , aprofitem per cuinar un altre plat o un acompanyament o unes postres....


Avui us proposo una crema de porro i gall d'indi acompanyat de brocoli. 


ingredients :


350 gr de porro tallat a trossos


150 gr de patata


40 gr d'oli d'oliva


1 cullerada de concentrat de verdures


sal, al gust


un polsim de nou moscada


un polsim de pebre


un polsim de curcuma amb pols


un polsim de pebre vermell dolç


900 gr d'aigua


500 gr de gall d'indi a daus de 2 cm aprox


300gr-400 gr de brocoli tallat a floretes


1 cullerada de sèsam torrat i tritural


preparació :


posem el porro dins del got i 20 gr d'oli d'oliva , i trocegem 2seg/vel 5 i sofregim 5 min/120ºC/Gir invers/vel. cullera.


Mentre preparem el gall d'indi, el posem dins del varoma i salpebrem , posem curcuma al gust i pebre vermell dolç i un rajoli d'oli i reservem


A la plata del varoma posem el brocoli i reservem 


Afegim la patata, 1 cullerada de concentrat de verdures , sal al gust ( recordem que el concentrat de verdures conté sal), el pebre, la nou moscada  i l'aigua.


Posem el varoma a la seva posició , damunt el got de la Thermomix® i programem 30 min/varoma/vel cullera.


Passa`t aquest temps comprovem la cocció del gall d'indi , si cal afagim 5 min mes.


Retirem el varoma i triturem la crema de porros , 1 min/vel 10.


servim la crema, amb el sesàm torrat i un raig d'oli d'oilva verge extra.