SOPA TORRADA AMB PILOTILLES

#Sopas y cremas 19 octubre 2020

La tardor avança i les temperatures baixent,  ja ens venen de gust receptes més calentes , especialment sopes ... 


Avui us presento una sopa classica de la cuina catalana , SOPA TORRADA AMB PILOTILLES.


ingredients :


3 alls tallats per la meitat


1 ceba petita tallada a quarts


1 cullerada de tomaquet fregit


50-75 gr de pa torrat


1 litre d'aigua


15 gr d'oli d'oliva 


1 cullerada plena de concentrat de verdures o sal


20 pilotilles petites (alvostre gust)


julivert tallat petit


Preparació :


posar l'oli al got i escalfar 3min/120ºC/vel. cullera


afegir l'all i la ceba i sofregir 5 min/120ºC/vel cullera


afegir el tomàquet  i programar 3 min/120ºC/vel cullera


afegir l'aigua , el concentrat de verdures i programar 18min/100ºC/velocitat cullera.


posem el cistellet dins del got amb les pilotilles dins


passat aquests minuts  treiem el cistellet  amb ajuda de l'espatula i reservem les pilotilles i triturem 1 min/ vel 5 i progressivament 10 


afegim el pa i triturem 30 seg/vel 4 ( aquet pas ens el podem saltar segons si voleu el pa totalment triturat o no).


afegim les pilotilles i programem 2 min/100ºC/gir invers/ vel cullera


servim la sopa en bols individual i decorem amb el julivert i un rajoli d'oli d'oliva verge extra