CREMA FREDA DE PASTANAGA AMB UN TOC PICANT

#Sopas y cremas 06 junio 2019

Ingredients per a 2 persones :


300gr de pastanagues tallades a trossos


1 tros de gingebre (al vostre gust) 5 gr


1 iogurt natural


100 gr de glaçons


1 culleradeta de sal (al gust)


500 gr d’aigua


Oli d’oliva


2 cullerades de sèsam torrat


Cebollí picat , per decorar


Preparació :


Posar la pastanaga i el gingebre dins del got i l’aigua i la sal i programar 25min/100ºC/ vel 1 . passats aquests minuts, deixeu refredar una mica la crema, i tritureu 2min/ velocitat 5 -10 progressivament. Afegiu els glaçons, el iogurt i triturar 1 min/vel 5-10 progressivament. La deixem refredar a la nevera. decorar amb cebollí picat, el sèsam  i un raig d’oli just abans de servir .


#thermomix vic


#receptessaludables amb Thermomix®


#verdures #sopes fredes estiu