Thermomix® Mataro

Silvia Parramon Planas

<p>Hola! Soy Silvia y soy una apasionada de la cocina, me gusta salir a la montaña y tengo dos hijos. Me divierte cocinar para mi familia y amigos, y me encanta Thermomix® !</p> <p>Durante 15 años he utilizado como clienta el mejor robot de cocina del mercado, y nunca he podido dejar de recomendarlo ni de compartir trucos y recetas con todo el mundo, para sacar, entre todos, el mayor provecho a esta maravilla.</p> <p>Ahora, como Agente Comercial de Thermomix® también puedo ofrecerte la mejor manera para que tu y los tuyos lo podáis disfrutar:</p> <p>Contáctame a través del formulario Te llamo gratis, me pondré en contacto contigo enseguida y hablamos.</p>

Hola! Soy Silvia y soy una apasionada de la cocina, me gusta salir a la montaña y tengo dos hijos. Me divierte cocinar para mi familia y amigos, y me encanta Thermomix® !

Durante 15 años he utilizado como clienta el mejor robot de cocina del mercado, y nunca he podido dejar de recomendarlo ni de compartir trucos y recetas con todo el mundo, para sacar, entre todos, el mayor provecho a esta maravilla.

Ahora, como Agente Comercial de Thermomix® también puedo ofrecerte la mejor manera para que tu y los tuyos lo podáis disfrutar:

Contáctame a través del formulario Te llamo gratis, me pondré en contacto contigo enseguida y hablamos.

Crema de carbassa i pastanaga

30 noviembre 2018
30 noviembre 2018
Categoría:

Crema de carbassa i pastanaga, amb gust de tardor, vitamínica i reconfortant.



Amb l'arribada del fred venen de gust els plats de cullera, i a casa no falta mai aquesta crema de carbassa i pastanaga, agrada a grans i petits, plena de vitamines i amb molt bon gust, agrada a grans i petits.


Inauguro aquest espai a la blogosfera amb aquesta crema senzilla i casolana, aqui us la deixo perquè la tasteu!


Ingredients, per 6 persones:


250 gr de ceba (1 ceba gran)


35 gr d'oli OVE (verge extra)


300 gr de pastanaga tallada en trossos mitjans


700 gr de carbassa tallada a daus


700 gr d'aigua mineral


sal al gust






Recepta:


Poseu al got la ceba tallada en quarts i els 35 gr d'oli OVE, i piqueu-la durant 5 segons a velocitat 4


Afegiu sal al gust i sofregiu durant 15 minuts a 120 graus i velocitat 1 (no poseu el cubilet)


Afegiu la pastanaga i la carbassa i cuineu-les durant 5 minuts a 120 graus i velocitat 1


Afegiu l'aigua i cuineu-ho durant 25 minuts a 120 graus i velocitat cullera.


Finalitzada la cocció, deixeu que la temperatura baixi a graus i tritureu durant 1 minut progressivament de velocitat 5 a 10.


Jo la serveixo amb un polsim de sal negra, un polsim de gomassi o de cúrcuma, i fins i tot un ou bullit ratllat..


I tu, amb què l'acompanyaries?  Deixa'm un comentari i en parlem!

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30 noviembre 2018