Blog de SILVIA RODRIGUEZ JORDANA

CREMA CATALANA

#Postres y dulces 19 marzo 2020

CREMA CATALANA

Por Silvia Rodriguez Jordana | Mataró (Barcelona)

Bon diaAvui es Sant Josep, i farem la crema catalana! Per nosaltres la crema catalana es un postre típic català que fem tot sovint.Un dels meus trucs es infusionar la llet.Ingredientes:- 1000gr de llet sencera- 10 rovells d'ou- 300gr sucre (200gr per...

Pa Ratllat amb el Thermomix® ?

#Masas, panes y repostería 18 marzo 2020

Pa Ratllat amb el Thermomix® ?

Por Silvia Rodriguez Jordana | Mataró (Barcelona)

Bona tarda,Realment he de reconèixer, que quedar-se a casa ajuda a compartir moments amb la família. Tots junts em fet receptes, vídeos, reptes de Thermomix® Spain ..... Quants de vosaltres heu fet el Pa Ratllat amb el Thermomix® ?A casa primer el...

Tarda de cinema, dolça..

#Aperitivos, entrantes y tapas 14 marzo 2020

Tarda de cinema, dolça..

Por Silvia Rodriguez Jordana | Mataró (Barcelona)

Per una tarda molt dolça! Amb bona companyia, familia, amics, companys de feina.....Un aperitiu fàcil, econòmic, creatiu ......Crispetas de Carmel Ingredients basics: Crispetas de Microones, Mel, Sucre, Aigua, Bicarbonat, Colorant alim...

#Aperitivos, entrantes y tapas 24 enero 2020

TRINXAT DE LA CERDANYA

Por Silvia Rodriguez Jordana | Mataró (Barcelona)

Aprofitant la temporada d'hivern i de la verdura de temporada, us presento un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya, al Pirineu català, la podem servir com un timbal o en format truita petita i dorada. Els ingredients són bàsicament patat...

TRINXAT DE LA CERDANYA