Crema de Rovells - Crema de Yemas

#Postres y dulces 06 abril 2020

Hola Tots/es


Hola Todos/as, (receta más abajo)


Aquesta recepta no la tenim al Cookidoo, la farem manualment amb el nostre Thermomix® .


    Ingredients     



  • 6 rovells d'ou       

  • 1 ou                    

  • 130gr sucre      

  • 40gr aigua         

  • 3gr gelatina neutre amb pols Royal   


Preparació      



  1. Posem a fer un almívar, introduïm al vas primer l'aigua i llavors sucre, programem 18min/ Varoma /vel.2.

  2. Mentrestant, en un bol posem l'ou, i amb l'ajuda d'unes varilles batem

  3.  Afegim al bol els rovells, batem una mica i ho reservem.

  4.  Quan hagi acabat el temps l'almívar,  incorporem l'almívar dins el bol que hem preparat prèviament, aquest procés ha de fer-se POC A POC i sense deixar de barrejar el contingut de dins el bol fins que l'almívar no estigui totalment incorporat.  

  5.  Posem la papallona a les ganivetes, aboquem  el ingredients del bol a dins del vas, i tot seguit programem 10min / 95º / vel.1

  6.  Posem la gelatina dins del vas amb la crema de rovells i programem 2 min / 90ºC /vel 2.

  7. Aboquem la crema a una plata i remanem amb una espàtula, quan sigui freda. Posem la crema en un Taper, I reservem a la nevera.



Esta receta no esta en Cookidoo, vamos a hacerla manualmente con nuestro Thermomix®

INGREDIENTES



  • 6 Yemas

  • 1 huevo

  • 130g azucar

  • 40g agua

  • 3g Gelatina neutre pols Royal


Preparación:



  1.  Ponemos a hacer el almíbar. Introducimos en el vaso el agua, el azucar y programamos  18min/ Varoma /vel.2.

  2. Mientras, batimos en un bol el  huevo.

  3. En el bol añadimos las yemas, las batimos un poquito y reservamos.

  4. Cuando temine el tiempo del almíbar, lo incorporamos en el bol que hemos preparado previamente. Este proceso tiene que ser despacito y sin dejar de remover el contenido con las barillas hasta que el almívar este totalment incorporado.

  5. Ponemos la mariposa den las cuchillas, vertemos en el vaso  los ingredientes del hol y programamos 10min / 95º / vel.1

  6.  Ponemos la gelatina en el Vaso y programamos 2 min / 90ºC / vel 2

  7. Vertemos la crema en una plata, y con ayuda de una espátula renovemos. Cuando la crema este fria, esta lista para usarla, la ponemos en un taper, y la reservamos en la nevera.