PA DE PESSIC / BIZCOCHO GENOVÉS

#Masas, panes y repostería 04 abril 2020

Hola a tots/es, Hola a todos/as


Avui parlarem una miqueta del Pa de Pessic. Record de la meva infantesa, quan anava amb la meva besàvia a la Botiga del Pa de Pessic situada a la Plaça Major de Vic, quins records.....


Hoy hablaremós un poquito del Bizcocho,  soy de Vic, y aquí le llamaos Pa de Pessic, mi recuerdo de infantesa, cuando iba con mi bisabuela a comprar en la tienda del Pa de Pessic situada a la Plaça Mayor de Vic,  que recuerdos.....


El Pa de Pessic, fet amb ingredients bàsics: ous, sucre i farina i un fornejat d'uns  minuts a 180ºC donen una textura flonja, suau i dolça a la boca. 


El Pa de Pessic, hecho con ingredientes basicos: huevos, azucar y harina y un horneado de uns minutos a 180ºC aporta una textura mullida, suave y dulce a la boca. 


El Pa de Pessic és utilitzat com a base de molts pastissos combinant diferents farcits, com la de trufa, nata o crema. Els noms comercials que resulten d'aquestes múltiples combinacions són la Mona de Pasqua, la Sara, Sant Marc...


El Pa de Pessic és utilitzado como base de muchas tartas convinando los rellenos, como el de trufa, nata o crema. Los nombres comerciales que resultan de estas múltiples convinaciones són la Mona de Pasqua, la Sara, San Marcos...


Aquí teniu l'enllaç de la Recepta al COOKIDOO:


Aqui teneis el enlace de la Receta al COOKIDOO:


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55158


Us convido a provar-lo.


Os invito a probarlo.




Salut,


Silvia