DEPURA EL TEU COS DESPRÉS D'UN EXCÉS

#Dietas especiales 12 enero 2021



Hola a totes i totes!! 


Ja sabem que sempre hi ha dies ens passem alb el menjar, bé perquè tenim un aniversari, un compromís familiar, una escapada, o ara després de festes Nadalenques...


Així que avui et proposo una molt bona recepta per reduïr aquests excessos... A mi em funciona, quan haig de tornar el cos a lloc. Tres dies sopant aquesta sopa i llestos!


Aquesta recepta no la trobareu a cookidoo, ja que es una versió que m'he adaptat al meu gust. Per tant, la podeu modificar afegint altres ingredients que us agradin:


Ingredients:



  • 50 gr porro

  • 50 gr pastanaga

  • 100 gr ceba

  • 20 gr oli d'oliva verge extra

  • 1200 gr aigua

  • 15 gr soja

  • 1 grapadet d'alga wakame

  • 3 cullerades de pasta de miso

  • 130 gr xampinyons laminats

  • tofu (opcional)


Preparació:



  1. Posar en el got el porro, la ceba (trossos d'uns 3 cms) i l'oli.Posar el cubilet, i trossejar 5 segons a velocitat 6.

  2. Mantenir el cubilet i programar 6 minuts a 120 graus i velocitat 1

  3. Incorporar la pastanaga (trossos d'uns 3 cms) posar el cubilet i trossejar 6 segons a velocitat 5.

  4. Incorporar l'aigua al got, els xampinyons i l'alga wakame. Programar 15 minuts a 100 graus i velocitat 1 amb gir a la inversa.

  5. Retirar una mica del caldo a una tassa i dissoldre les 3 cullerades de pasta de miso i la soja. Incorporar la barreja al got, i programar 1 minut a 80 graus, velocitat cullera i gir a la inversa. (El miso no pot bullir)

  6. Retirar del got i servir. 


NOTA IMPORTANT:


No guardar mes de 3 dies a la nevera i sobretot, no fer bullir per escalfar. 


Estic segura que aquesta recepta us agradarà moltíssim, i us ajudarà. 


Sigueu molt feliços i cuideu-vos molt!!