DEPURA EL TEU COS DESPRÉS D'UN EXCÉS
#Dietas especiales 12 enero 2021
Hola a totes i totes!!
Ja sabem que sempre hi ha dies ens passem alb el menjar, bé perquè tenim un aniversari, un compromís familiar, una escapada, o ara després de festes Nadalenques...
Així que avui et proposo una molt bona recepta per reduïr aquests excessos... A mi em funciona, quan haig de tornar el cos a lloc. Tres dies sopant aquesta sopa i llestos!
Aquesta recepta no la trobareu a cookidoo, ja que es una versió que m'he adaptat al meu gust. Per tant, la podeu modificar afegint altres ingredients que us agradin:
Ingredients:
- 50 gr porro
- 50 gr pastanaga
- 100 gr ceba
- 20 gr oli d'oliva verge extra
- 1200 gr aigua
- 15 gr soja
- 1 grapadet d'alga wakame
- 3 cullerades de pasta de miso
- 130 gr xampinyons laminats
- tofu (opcional)
Preparació:
- Posar en el got el porro, la ceba (trossos d'uns 3 cms) i l'oli.Posar el cubilet, i trossejar 5 segons a velocitat 6.
- Mantenir el cubilet i programar 6 minuts a 120 graus i velocitat 1
- Incorporar la pastanaga (trossos d'uns 3 cms) posar el cubilet i trossejar 6 segons a velocitat 5.
- Incorporar l'aigua al got, els xampinyons i l'alga wakame. Programar 15 minuts a 100 graus i velocitat 1 amb gir a la inversa.
- Retirar una mica del caldo a una tassa i dissoldre les 3 cullerades de pasta de miso i la soja. Incorporar la barreja al got, i programar 1 minut a 80 graus, velocitat cullera i gir a la inversa. (El miso no pot bullir)
- Retirar del got i servir.
NOTA IMPORTANT:
No guardar mes de 3 dies a la nevera i sobretot, no fer bullir per escalfar.
Estic segura que aquesta recepta us agradarà moltíssim, i us ajudarà.
Sigueu molt feliços i cuideu-vos molt!!