CEVICHE DE ROGER UN PASSEIG PER PERÚ

#Pescados y mariscos 30 marzo 2020



Aquests dies a casa, estem fent viatges virtuals amb els nens per el món... A on busquem al Sr. Google sobre la cultura del país que visitem...


El dissabte va tocar Perú i vàrem compartir una bona estona amb la tablet fotografíes del viatge del 2009 i aprenent costums, i alimentació. Un dels plats que mes m'agrada d'aquest país, es el Ceviche! Com que vàrem aprofitar per fer la compra setmanal, per intentar sortir el mínim possible de casa, vàrem trobar un Roger de 500 gr a la peixeteria, que ens van preparar sense pell ni espines per poder-lo preparar...


El resultat... Boníssim!!


Us poso la recepta, ja que esta algo modificada:


400 gr. llom (peix que volgueu)


3 polsims de sal


3 polsims de pebre


8 tires de pell de taronja


4 tires de pell de llima


100 gr. cubitos gel


60 gr suc de llimona


30 gr. suc de llima


1 all


1 tros de gingebre (2 cm)


1 ramillet de coriandre


30 gr oli de sèsam


100 gr ceba vermella en juliana



  1. Posar en un bol els daus de peix amb un polsim de sal i de pebre (reservar)

  2. Posar en el got, les pells de taroja i llima i ratllar 30" a vel 10

  3. Afegir 2 polsims de sal, els cubitos de gel, el suc de llimona, el suc de llima, l'all, el gingebre, el coriandre i l'oli de sèsam. Triturar 15" a velocitat 10. Colar a través d'un colador de malla mitjana sobre el peix i remoure bé.

  4. Afegir a sobre del peix la ceba en juliana.

  5. Deixar-ho macerar 30 minuts, escorreu-ho i a gaudir