CREMA “LO QUE”...

#Aperitivos, entrantes y tapas 02 abril 2020



Bona tarda!! 


El que mes m’agrada de la recepta Crema “lo que”... es que es fantàstica per gastar tot allò que tens a la nevera... 


Així que avui, quan he tornat a casa a dinar, he obert la nevera i tenia ceba, porros, carbasso, pastanaga i patata, i m’he posat a cuinar...


Començo per el porro i la ceba, la poso a trossos a dins el got amb 30 gr d’oli d’oliva i trossejo 5 segons a velocitat 5.


A mi m’agrada sofregir-ho previament, així que he programat 8 minuts a 120 graus i velocitat 1.


He afegit, 2 carbassons, 1 patata i 3 pastanagues a trossos, 1 culleradeta de sal i 300 gr d’aigua. He programat 25 minuts a 100 graus i velocitat 1.


Un cop finalitzat, he triturat 1 minut a velocitat 10, i llestos per dinar! 


Bon profit!!