CROQUETES D'APROFITAMENT

#Aperitivos, entrantes y tapas 30 marzo 2020


Alguna vegada us heu parat a mirar quants diners us suposa comprar croquetes precuinades?? I la quantitat de conservants que porten??


Abans del Thermomix® , quan feia caldo, tot el tall que li posava, no l'aprofitava... Bé, quan vaig descobrir tot el que podía fer, vaig començar a fer invents, ja que no m'agrada seguir al peu de la lletra la recepta...


Aquestes últimes, per mes o menys 750 gr de carn cuita (pollastre i vedella) he afegit 500 gr de ceba caramelitzada (exclusiva TM6 a alta temperatura) mes o meny suten unes 100 ud. Utilitzo també la mániga pastissera, ja que es molt mes ràpid i fàcil de formar-les.


I la veritat, es que en aquests dies, es molt útil per entretenir als nens i que sàpiguen el que estan menjant, ja que els fa molta gràcia tastar allò que han cuinat o col·laborat en fer.I al igual que faig amb els canelons, quan les tinc fetes, les envaso al buit per fer stock al congelador. 


Us animo a que les feu, i si en teniu algún dubte en el procés, compteu amb la vostra agent comerial perquè us pugui ajudar!