ROLLS SALATS

#Masas, panes y repostería 28 agosto 2020



Ahir dijous 27 d’Agost junt amb l’Elsa vàrem fer la recepta en directe de “Rolls de jamón y queso” i la versió dolça del “Cinnamon de canyella”.


Es una massa molt fàcil de fer (com totes les que fem al Thermomix® ) que barreja 2 tipus de farina, la de força i la de blat, llet, ou, llevat, sucre, sal i oli. Difícil de manipular amb les mans si no ens hi passem primer una mica d’oli. 


Ideal per un berenar, un sopar de picoteo, per festes d’aniversari o picnic! 


Ja que podem utilitzar la mateixa massa en salat o en dolç, us deixo unes quantes opcions de farcit:


Salat: Brandada, crema d’espinacs, sobrassada i mel, roquefort i anous, pernil dolç o salat i formatge, sofregit de tomàquet amb tonyina, ...


Dolç: Canyella i sucre, crema de cacau, crema pastissera, mermelada, ...


Recepta: Rolls de Jamon y Queso