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Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

MELINDROS

18 March 2020
18 March 2020
Categoría:

 Els melindros, són tan fàcils i ràpids de fer que no fa cap mandra posar-s'hi 


Sempre va bé tenir-ne, encara que sigui al congelador, tan sigui per aquells moments que necessitem menjar algún dolç, com per sucar a la xocolata, acompanyar la crema catalana o com a base per un tiramisú,..


Aquesta recepta l'he adaptat agafant ideies d'altres receptes


Los bizcochos, son tan fáciles y rápidos de hacer que no hace ninguna pereza ponerse. Siempre va bien tener, aunque sea en el congelador, tan sea por aquellos momentos que necesitamos comer algún dulce, como para mojar en el chocolate, acompañar la crema catalana o como base para un tiramisú, ..Esta receta la he adaptado cogiendo sobre ideas de otras recetas


MELINDROS


INGREDIENTS ( per a 18 melindros)


-90 g de farina


-90 g de sucre


-3 rovells


-3 clares


-100g de sucre glaç


PREPARACIÓ


Escalfi el forn a 180º ( millor opció ventilador)


1. Amb el vas ben sec polvoritzi el sucre 10 seg/ vel 10. Reservi


2. Posi la papallona a les ganivetes. Introdueixi les clares i programi 3 min/vel. 3 ½ Mentre tant, posi un paper de forn sobre dues safates


3. Quan acabi, programi 1 min/ vel. 3 ½ i vagi incorporant els 90 g de sucre


4. A continuació posi vel. 2 i vagi afegint els rovells d’ou, d’un a un amb intervals d’uns 15 seg.


5. Seguidament afegeixi la farina i programi 5 seg/ vel 2. Tregui la papallona i acabi d’incorporar la farina amb l’espàtula.Posi la massa en una mànega pastissera i vagi fent bastonets d’uns 10 cm de llarg per 3 cm d’ampla. Espolsi amb sucre glaç i enforni 8min  





MELINDROS


INGREDIENTES (para 18 bizcochos)


- 90 g de harina


-90 g de azúcar


- 3 yemas


- 3 claras


- 100g de azúcar glas


PREPARACIÓN


Caliente el horno a 180º (mejor opción ventilador)


1. Con el vaso bien seco pulverice el azúcar 10 seg / vel 10. Reserve


2. Ponga la mariposa en las cuchillas. Introduzca claras y programe 3 min/ vel. 3 ½      Mientras tanto, ponga un papel de horno sobre dos bandejas


3. Cuando termine, programe 1 min / vel. 3 ½ y vaya incorporando los 90 g de             azúcar


4. A continuación ponga velo. 2 y vaya añadiendo las yemas de huevo, de uno a uno con intervalos de unos 15 seg.


5. Seguidamente añada la harina y programe 5 seg / vel 2. Quite la mariposa y termine de incorporar la harina con el espàtula.Posi la masa en una manga pastelera y vaya haciendo bastoncillos de unos 10 cm de largo por 3 cm de ancha. Espolvoree con azúcar glas y hornear 8min

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18 March 2020
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