advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

* Mariona Perez

Agente Comercial Oficial de Vorwerk Thermomix® desde hace más de 17 años. Aquí vas a encontrar recetas, trucos, asesoramiento e información sobre clases de cocina y talleres. Soy de Barcelona y concretamente del Maresme. Si aún no conoces Thermomix® a que esperas a solicitar una Degustación! Ponte en contacto conmigo sin compromiso y descubre como Thermomix® puede hacerte la vida más fácil. Pídeme que te llame gratis o solicítame más información y estaré encantada de atenderte.

Agente Comercial Oficial de Vorwerk Thermomix® desde hace más de 17 años. Aquí vas a encontrar recetas, trucos, asesoramiento e información sobre clases de cocina y talleres. Soy de Barcelona y concretamente del Maresme. Si aún no conoces Thermomix® a que esperas a solicitar una Degustación! Ponte en contacto conmigo sin compromiso y descubre como Thermomix® puede hacerte la vida más fácil. Pídeme que te llame gratis o solicítame más información y estaré encantada de atenderte.

Comprar Thermomix®

FAVES .... AL MEU ESTIL !!

25 March 2020
25 March 2020

Bones !!! 


Avui volia fer faves... i buscant a www.cookidoo.es he trobat una recepta que tenia molt bona pinta ... HABAS A LA PORTUGUESA ... peró només tenia una part dels ingredients... o sigui que he acabat fent  FAVES AL MEU ESTIL !!!  


Us passo els ingredients utlitzats i les modificaciones que he fet a la recepta.. cuinada de manera manual ( que ja sabeu que tant amb TM6 com TM5 es pot cuinar manual ) 


INGREDIENTS: 


• 200 g de ceba a quarts


• 2 grans d'all


• 30 g d'oli   


• 1 ½ culleradeta de sal   


• 800 g de habas congelades   


• 50 g de vino blanco  


• 450 g de agua  


• 1 fulla de llor 


• 1 polsim de pebre  


• unes fulles de farigola 


• un polsim de comí  


• uns talls generosos de butifarra negra 




PREPARACIÓ  


1. Poseu en el got la ceba, els alls i l'oli. Trossegeu  5 seg/vel 5 i sofregiu 5 min/120°C/vel 1. 


2. Incorporeu las faves, el vi, l'aigua, i les herbes aromàtiques ( llor, comí, farigola.. ) . Situeu el recipient Varoma a la seva posició i poseu-hi la butifarra negra. Tapeu el Varoma i programeu  35 min/Varoma/gir invers /vel cullera. ( Si son faves fresques, reduiu el temps a 25 min. ) Retireu el Varoma. Aboqueu les faves en una safata per servir. Afegiu-hi la butifarra negra i ja es pot servir !! 


BON PROFIT !!! 


#happythermomix  #thermomixmataro 






Solicita demostración