Intrigada amb els panets de carbassa!

#Masas, panes y repostería 16 abril 2020


Hola de nou! 


Aquí em teniu, disposada a animar-vos a provar coses noves! Tothom fa pa! Tots fem pa! però ens hem d'aventurar a provar nous ingredients. Val a dir, que aquesta massa de pa de carbassa, té poc d'aventura per part meva ja que la tenim disponible dins la meravellosa aplicació Cookidoo. Però sempre es interessant saber quin gust té, quina textura té, o quina esponjositat té. I sobre tot, amb què combinarem aquest pa?


La massa té 3 parts separades.: 


Primer bullim la carbassaDesprés fem la massa mare. Mentre la deixem reposar, tornem a la carbassa, i l'amassem juntament amb la faina, llet, sal,, oli... i quan hagi acabat l'amassat, hi afegirem la massa mare reposada.Un cop amassat tot junt, comença un procés una mica més laboriós, però amb una mica de paciència, aconseguirem lligar els panets amb el cordill, que donarà la forma i aspecte característic de la carbassa:Un cop cuits, els deixem refredar sobre una reixa sempre, si no el pa queda moll, i passem a tallar els cordills. El pa sempre manté el to de la carbassa, tant per dins com per fora. I com que la carbassa és dolceta, lliga bé amb un pernil salat, unes anxovetes, etc...  I aquí tenim aquest divertit pa de color groc, sense haver d'utilitzar colorants ni additius. Ja tens el teu Thermomix® ?


#thermomix #fetacasa #cocinacasera #thermomixespana #yummy #foodporn #gastronomy #foodie #cocina #masadepan #pancasero #receta