UN TOC ORIENTAL PER SOPAR

#Cocción en varoma 29 abril 2020

Els BAOBUNS van arribar per quedar-se. Són els entrepans més "trendy" que han irromput a la gastronomía europea en els últims anys. Provenen de païssos assiàtics i, tot i que el més habitaul és que siguin de porc, jo els he fet de salmó i espàrrecs verds, mig seguint les instruccions de Cookidoo. En l'època de confinament que vivim, és fàcil que faltin ingredients a casa, sobre tot, quan no són de consum habital. Tot i així , no podíen quedar més bones! 


Aquesta recepta de Cookidoo, ens permet cuinar tots els ingredients, tant els BAOS com el salmó i espàrrecs amb de forma saludable, gràcies a la tecnología del Varoma. Introduïm en el cistell, els trossets de salmó i espàrrecs prèviament marinats amb una picada d'all, gingebre i oli.


A sobre, dins del Varoma i de la safata del Varoma, ( necessiten espai per créixer) hi col.loquem els BAOS que hem amassat prèviament, seguint instruccions de Cookidoo. La massa és bastant fàcil de treballar si tenim una superfície untada d'oli i les mans també. Va molt bé per fer les formes dels BAOS el paper de forn perquè no s'enganxin.


Aquest és el resultat de com queden els BAOS un cop s'han cuit al Varoma


Mentre es cou tot, que no dura més de 15 minuts, fem una vinagreta amb salsa de soja, vinagre, llavors de sèsam, i oli d'oliva verge extra. A part hem fet una picada de cacauets salats barrejats amb sucre morè.


Un àpat deliciós, saludable i que ens ha transportat a una altra cultura gastronòmica sense moure'ns de casa. la barreja de sabors, dolços i salats, la textura dels BAOS, el subtil sabor del gingebre.... és realment agradable i bo. I sobre tot, fàcil de fer amb el Varoma de Thermomix® . Recomano que ho proveu! ...i davant de qualsevol dubte o si encara no teniu el Thermomix® , estic a la vostra disposició per ajudar-vos a aconseguir-lo.