POLLASTRE A LA CATALANA AMB VERDURES AL VAPOR

#Carnes y aves 07 mayo 2018

dissabte a la tarda tenia un Show Cooking a casa de una clienta amb les seves amigues i com que em calia fer un plat que no em portes feina i que ho pogues deixar fet, vaig cuinar el pollastre a la catalana amb verduretes al vapor, al matí, mentre recollia el pis. És una recepta de la Carmen Palomo de fa anys que queda tan bona, que no em puc estar de escriura-la per tothom.


INGREDIENTS:


80 gr d'oli


40 gr de llard


6 o 7 contracuixes de pollastre sense pell amb os o 4 quarts del darrera del pollastre sense pell


75 gr de tomaquet natural o en conserva triturat


130 gr ceba tallada a grills


6 grans d'all grans


200 gr de conyac


1 fulla de llorer


sal i pebre


verduretes per el varoma variades (patata, carbassó, xampinyons, broquil, etc)


RECEPTA:


1. posar en el got l'oli i el llard i programar 4 min/120ºC/vel 1


2. afegir el pollastre, el tomaquet, la ceba i els alls i programar 8 min/120ºC/gir invers/vel. cullera


3. incorporar el conyac, el llorer, sal i pebre i el varoma amb les verduretes. Programar 40 min/varoma/gir invers/ vel.cullera.


4. abocar a una safata i servir


Queda molt mes bo cuinat de un dia per un altre. BON PROFIT!!!