Thermomix® Mataro

Helena Goma Riba

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

Hola, benvinguts a la blogoesfera de Thermomix® , jo soc agent comercial de la Delegació de Mataró, espero i desitjo que us agradin les meves receptes. Vols probar el nou model TM6 ??? Només m'ho has de dir.....les demostracions són totalment gratuïtes i sense cap compromís. Anima't-hi a disfrutar-ho!!

SALSA PER ALS CALÇOTS amb el Thermomix®

25 January 2022

Tiempo de preparación 00:40:00 mins

Ración para 15 personas

25 January 2022
Categoría:

Avui primera calçotada de la temporada.....anima't a fer la salsa.....amb el Thermomix® es tan fàcil!!!!


Aquí us deixo la meva recepta....(per uns 1000 gr de salsa aprox.)

Ingredientes

  • 6 tomàquets madurs de pera o de branca
  • 1 cap d'alls
  • 280 gr d'oli de oliva suau
  • 200 gr d'ametlles torrades de les llargues
  • 20 gr d'avellanes torrades
  • 2 branques de julibert (només les fulles)
  • 60 gr de polpa de pebrot de romesco (choricero)
  • 1 bitxo (cayena)
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant o dolç (al gust)
  • 1 o 2 culleradetes de sal
  • 30 gr de vinagre de xerès

Pasos de la receta

1 Paso

escalfeu el forn a 200 graus i poseu-hi, en una safata, els tomaquets punxats i els alls sense pelar, amb una mica d'oli, fins que estiguin ben escalivats. Deixeu-ho refredar, peleu-ho i traieu les llavors dels tomàquets (guardeu-ne només la polpa). Reserveu-ho.

2 Paso

Peseu, en una gerra, l'oli. Reserveu-lo.

3 Paso

Poseu, en el got, les ametlles i les avellanes pelades amb el julibert i tritureu-les 20 seg / vel. 6

4 Paso

afegiu-hi la polpa dels tomàquets, la del pebrot i els alls reservats i triturem 15 seg / vel 5-10

5 Paso

afegiu-hi el bitxo, el pebre vermell, la sal i el vinagre i, amb el cubilet posat, engegeu el TM a vel 5 i aneu tirant l'oli a la tapa per emulsionar. Pareu el TM quan hagi caigut tot l'oli.

6 Paso

MOLT BONA CALÇOTADA!!

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
25 January 2022