MACEDÒNIA DE FRUITES EN PAPILLOTE
#Cocción en varoma 27 febrero 2018
Hola qui a dit que no es por coure fruita el varoma, i fer un postre molt bo, saludable i amb poques calories. Ara veureu¡¡¡
INGREDIENTS
- 1 Poma (pelada i sense llavors tallada en daus de 2 cm)
- 1 Pera (pelada i sens llavors tallada en daus de 2 cm)
- 2 Kiwis ( en daus de 2 cm aprox)
- 100 gr de maduixes a trossos
- 100 gr de pinya fresca ( a trossos de 2 cm)
- 2 cullerades de sucre o edulcorant el gust el final de la cocció
- 2 cullerades de licor de taronja
- 2 branques de menta fresca
- 200 gr d´aigua
PREPARACIÓ
- Tallar dos trossos de paper d´alumini ( aprox. 30-40 cm). Repartir en el centre de cadascun la fruita, empolvorar amb sucre i regar amb el licor. Col.locar una branqueta de menta en cadascun, tancar els papillotes i reservar.
- Posar l´aigua en el got, situar el recipient varoma a la seva posició amb els papillotes, tapar i programar 10 min/Varoma/ vel.cullera.
- Retirar el varoma i servir immediatament.
SUGERENCIA
- Podem aprofitar i fer un bullit de verdures en el got, tenint en compte que els 10 minuts traurem la varoma i seguim fent el bullit.