MACEDÒNIA DE FRUITES EN PAPILLOTE

#Cocción en varoma 27 febrero 2018

Hola qui a dit que no es por coure fruita el varoma, i fer un postre molt bo, saludable i amb poques calories. Ara veureu¡¡¡


INGREDIENTS


- 1 Poma (pelada i sense llavors tallada en daus de 2 cm)


- 1 Pera (pelada i sens llavors tallada en daus de 2 cm)


- 2 Kiwis ( en daus de 2 cm aprox)


- 100 gr de maduixes a trossos


- 100 gr de pinya fresca ( a trossos de 2 cm)


- 2 cullerades de sucre  o edulcorant el gust el final de la cocció


- 2 cullerades de licor de taronja


- 2 branques de menta fresca


- 200 gr d´aigua


PREPARACIÓ


- Tallar dos trossos de paper d´alumini ( aprox. 30-40 cm). Repartir en el centre de cadascun la  fruita, empolvorar amb sucre i regar amb el licor. Col.locar una branqueta de menta en cadascun, tancar els papillotes i reservar.


- Posar l´aigua en el got, situar el recipient varoma a la seva posició amb els papillotes, tapar i programar 10 min/Varoma/ vel.cullera.


- Retirar el varoma i servir immediatament.


SUGERENCIA


- Podem aprofitar i fer un bullit de verdures en el got, tenint en compte que els 10 minuts traurem la varoma i seguim fent el bullit.