advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Oriol Montsalvatge Serra

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Aquesta és la meva secció a la Blogosfera Thermomix® , aquí podreu consultar totes les promocións que tenim vigents i també alguna que altre recepta.

Comprar Thermomix®

PREPARANT L'HIVERN "SALSA PESTO"

20 September 2019
20 September 2019
Categoría:


L'estiu se'n va i amb ell, se m'està pansint la planta d'alfàbrega de fulla ample que he tingut al meu pati durant tot aquest temps.


Abans que no la pugui aprofitar per a res, em decideixo a fer la salsa pesto i posar-la en pots per poder-ne gaudir durant tot l'hivern. També he aprofitat els pinyons que he trencat a cops de martell i amb l'ajuda d'una pinça d'estendre la roba durant tot l'estiu.


Aquesta salsa és ideal per a la pasta, però també he descobert que va molt bé per amanir uns tomàquets o fins i tot per aromatitzar una pizza.


T'animo que la provis, la recepta la torbaràs a la nostra plataforma www.cookidoo.es , o clicant directament aquest enllaç. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55075 .


No vull acabar sense donar les gràcies a la meva companya M. Carmen Torres que la trobareu a les xarxes (Instagram, twiter, Facebook...) amb el nom de @lacuinadelamari per haver-me cedit la fotografia. Moltes gràcies.


Si et pica la curiositat, dóna-li al botó taronja.


                                              - - - - - - - o o o o o o o o o o o o o - - - - - - - 


El verano se va y con él, se me está marchitando la planta de albahaca de hoja ancha que he tenido en mi patio durante todo este tiempo.


Antes de que no la pueda aprovechar para nada, me decido a hacer la salsa pesto y ponerla en botes para poder disfrutar durante todo el invierno. También he aprovechado los piñones que he roto a golpes de martillo y con la ayuda de una pinza de tender la ropa durante todo el verano.


Esta salsa es ideal para la pasta, pero también he descubierto que va muy bien para aliñar unos tomates o incluso para aromatizar una pizza.


Te animo que la pruebes, la receta la encontraras a nuestra plataforma www.cookidoo.es , o clicando directamente este enlace. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-es/r55075 .


No quiero acabar sin dar las gracias a mi compañera M. Carmen Torres que la encontraréis en las redes (Instagram, twiter, Facebook...) con el nombre de @lacuinadelamari por haberme cedido la fotografía. Muchas gracias.


Si te pica la curiosidad, dale al botón naranja.

Solicita demostración
20 September 2019
icon-print-2