advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Mªdel Pilar Montilla Sola

  Sóc presentadora des de l 'any dos mil nou. La meva professió és fisioterapeuta i acupuntora. El meu hobby la Thermomix® . La meva experiència em diu que el millor és veure una demostració per saber quina utilitat li pots donar a la teva cuina. Jo et puc orientar i ajudar per fer una dieta sana i fàcil. Parlem i t'informo, sense cap compromís

  Sóc presentadora des de l 'any dos mil nou. La meva professió és fisioterapeuta i acupuntora. El meu hobby la Thermomix® . La meva experiència em diu que el millor és veure una demostració per saber quina utilitat li pots donar a la teva cuina. Jo et puc orientar i ajudar per fer una dieta sana i fàcil. Parlem i t'informo, sense cap compromís

Comprar Thermomix®