BIZCOCHO DE CACAO AL VAPOR

#Cocción en varoma 30 marzo 2020

Un bizcocho ideal, cuando no tenemos disponibilidad de utilizar el horno!!!!


I recomendable para cualquier desayuno o merienda.




INGREDIENTES


1 Lata pequeña de leche condensada


4 huevos


100 gr de harina


60 gr. de cacao en polvo ( mejor cacao puro)


1 sobre de levadura


40 gr. de mantequilla


1 l de agua(para el vapor)


PREPARACIÓN



  1. Untar con mantequilla un molde de corona de 23 cm.

  2. Poner todos los ingredientes en el vaso y mezclar 30 seg/vel 6.

  3. Verter la mezcla en el molde, dar unos golpes sobre la encimera para distribuir la masa. Cubrir con film transparente y reservar. Lavar el vaso.

  4. poner el agua en el vaso. poner el recipiente Varoma en su posición con el molde en su interior. Colocar encima 2-3 hojas de papel de cocina, tapar el varoma y programar 60 min/ Varoma/ Vel 1. Retirar el molde del varoma y desmoldar mientras está caliente.



DISFRUTARLO!!!!


Un pa de pessic ideal, quan no tenim disponibilitat d'utilitzar el forn !!!!




INGREDIENTS


1 Llauna petita de llet condensada


4 ous 


100 gr de farina 


60 gr. de cacau en pols (millor cacau pur) 


1 sobre de llevat 


40 gr. de mantega 


1 l d'aigua (per al vapor) 



PREPARACIÓ 



  1. Untar amb mantega un motlle de corona de 23 cm.

  2. Posar tots els ingredients al vas i barrejar 30 seg / vel juny.

  3. Abocar la barreja en el motlle, donar uns cops sobre els fogons per distribuir la massa. Cobrir amb film transparent i reservar. Rentar el got.

  4. Posar l'aigua al vas. posar el recipient Varoma en la seva posició amb el motlle al seu interior. Posar a sobre 2-3 fulls de paper de cuina, tapar el varoma i programar 60 min / Varoma / Vel 1. Retirar el motlle de l'Varoma i treure del motllo mentre està calenta.


A GAUDIR-LO!!!!